2015. január 26. 08:00 - doggfather

Captain Britain and MI: 13 #9

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Captain Britain and MI:13 9-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

676601-cap_brit_001.jpg

Két fronton folyik a küzdelem Britannia Kapitányt Alistaire indul megmenteni, közben Pete Wisdom elkezdi elpusztítani a varázslatot és annak minden pozitív hozadékát is. Egészen addig még eljut Ploktáig aki elveszíti az összes befolyását a földi rabszolgáján.

Egymagában még mindig nagyon erős, nem tud vele mit kezdeni a csapat az egyetlen fegyver Penge varázskönyvből készült kardja, de azt pusztítja el először, ekkor jönnek rá, hogy nem ő erős, hanem forrása is van, az erejének azt kellene megtalálniuk.

Közben megérkezik Britannia Kapitány, az egyetlen, akitől tényleg fél Plokta. Egy gyors küzdelemben a Kapitány a saját trükkjét alkalmazza ellene, és a saját varázslata kezdi el felemészteni. Ezután a csapat a maradék szörnykatonát is elpusztítja, a krízis véget ért.

Wisdom a nyugalom első percében azonnal Penge vérét akarja, akit ismét Spitfire ment meg, mondván, hogy ő tudja, hogy szükség lesz a vámpírölőre hamarabb, mint gondolnák.

A bázison, a nap végén Britannia Kapitány Alistaire-rel beszéli át, hogy tudta őt követni, honnan is van varázsereje, ha csak egy hétköznapi ember. kiderül, hogy az utolsó Morgen La fay-jel vívott küzdelem rá is hatással volt, és valamilyen minimális szintű varázsképességet szerzett.

Penge nem egészen érti, hogy mit is keres a csapatban főleg egy vámpír mellett, akikre ő vadászni szokott ezt el is mondja Lady J-nek aki inkább megcsókolja őt.

Epilógus 1.

Britannia felesége él, de a másik dimenzióban ragadt.

Epilógus 2.

Pete Wisdom esélyt adna az őket eláruló katonának, de az nem él vele.

Epilógus 3. (a lényeg)

Dracula él, és harcra készül…

 

Jövő héttől pedig vámpírok, mindenütt vámpírok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr266991239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása