2014. március 07. 12:00 - doggfather

Kitekintő 20.

27-kepregenyborze-logo.jpg

Folyamatosan frissülő részletek erre.

Jövő héten beszámoló, hogy milyen volt, mit vettem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr395820962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2014.03.12. 09:34:30

Nekem ez a börze csalódás volt. Az jó volt, hogy nagyobb helyen került megrendezésre, és nem egymás hegyén hátán tolakodtak az emberek ( többnyire legalábbis ), de az viszont kegyetlenül felbaszta az agyam, hogy mindegyik árus úgy gondolta, hogy az emberek komplett vagyonnal mennek oda. Amikor meg alkudni próbáltam, úgy reagált, hogy már azt hittem, mindjárt elővesz valami fegyvert és rám szegezi. De most komolyan, a '97-'99-es Spawn sorozat darabja 1000 Ft?!!
Na mindegy, azért megvettem kedvezménnyel az új Marvel+-t, meg a Titkos invázió első kötetét, és végre valahára megszereztem a Batman: Terror című kötetet. Ennyit vettem, plusz a belépőajándék, az E, mint eltörölni című X-men kötet. Összességében azonban fölösleges volt a város másik felébe elgyötrődnöm emiatt.
Viszont az őszire lehet, hogy kimegyek árulni, mert van egy csomó cuccom, amin túladnék, és biztos nem egy vagyonért, mint ezek a mostani őrültek.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.12. 09:55:43

@Sparrow: pénteken itt is lesz egy bejegyzés, hogy milyen volt, eddig nyaraltam. :D
süti beállítások módosítása