2014. szeptember 01. 08:00 - doggfather

(MAX) Blade #5

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a (MAX) Blade 5-ös száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1443325-blade5a.jpg

Ott hagytuk abba, hogy Penge kap egy kardot az egyik vámpírúrtól. Ez a szám egy szobában kezdődik, ahol Penge kísérletet tesz, hogy felvegye a kardot, de a régi történetek miatt továbbra se képes rá. Ekkor azonban csörög a telefonja, és a halálra vált Susan keresi, mert a lakása előtt egy csapat fura lényt vesz érte, és attól fél, hogy érte jönnek, és ebben a pillanatban az ajtaját is betörik, hogy elragadják. Ekkor már Penge se késlekedik, felkapja a kardot és elindul megmenteni a nőjét.

Mire odaér, csupán egy idegen nőt talál ott, aki a pince felé irányítja, arra vitték el és arra csalogatják most a Fénybenjárót is. Ahogy leugrik, már hívja is Tomothyt (a vámpírurat, akitől a kardot kapta), de nincs térereje, így magára marad ismét. Megtalálja Susant, és ahogy kifele menekülnek két lekötözött embert találnak, még akik egy furcsa kútban vannak, Luthuk vizében egy mágikus helyen ahol a vámpírok emberré válnak, így Penge se mer belépni értük. Susan azonban ráveszi, és mikor belép azonnal vágyat érez, hogy rávesse magát a nőre, sőt meg is teszi, de kiderül, hogy nem Susan volt, hanem Cilla Királynő a vámpírúrnő, akinek ezzel a trükkel sikerült Pengével a Fénybenjáróval hálnia és megesküdnie így most Penge a vámpírok királya. Ennek azonban se ő, se az őt egyszer megmentő, de nem túlzottan szívlelő Rowkus se örül. Rowkus elmondja neki, hogy Susan itt se volt egy percig se, Cilla változott át, hogy rávegye, hogy először is megfürödjön a varázskútban, majd gyereket tudjanak nemzeni. kiderül, hogy Penge rosszul ismerte a legendát a kút nem változtatja, emberré csupán felkészíti, hogy tudjon vámpírokat nemzeni a nősténykirálynőnek. Ekkor megfogadja, hogy mindenkit megöl a szobában, de nem csak neki ez a szándéka, hanem a királynőnek is. Azonban ketten kevesek, sőt még a testőreiket is egymás után vágja le a vámpírölő, így a királynő menekülni kényszerül, Rowkus azonban meg akar küzdeni Pengével. Igazából lelassítani is csak egy pillanatra tudja őt és már le is vágja, de addigra a királynő elrepül.

Váltás. Tomothy megelégedésének ad hangot, hogy sikerült az ellenfeleit a másik vámpírcsapatot semlegesítenie Pengének.

Váltás. Penge a barátainak megfogadja, hogy le fogja vadászni Cilla-t, mire azok felteszik a kérdést, hogy mi lesz akkor ha gyereket szül neki?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr946515629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása