2013. november 11. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #10

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 10-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_9.jpg

A Nightstalkers 10-ben egy új crossover veszi kezdetét, mégpedig annak a folytatása, ami életre is hívta őket. A Darkhold nevű sötét könyv, mellnek egy oldala is képes a sötétségbe taszítani azt, aki elolvassa, ismét visszatér egy 5 részes minimben, melynek első része pont ez a szám.

 

Egy kórházi szobában Penge egy beteg nőt fenyeget, és, hogy jobban sikerüljön, a mellette lévő férfit kezdi el szadizni, hogy mit keres? Egy oldalt a Darkhold okkult könyvből. Megkapja, amiért jött egy nyomot, hogy merre keresheti tovább, ezért tovább is áll. Hogy ki ez a pár? Azok, akik a segítségét kérték telefonon keresztül a legutóbb. Legalábbis a nő Samantha egészen biztos, hogy az a nő, Penge így is bánik vele.

Kiderül azonban, hogy lehallgatják, egészen pontosan a saját csapata a Nightstalkers és Johnny Blaze hallgatják le és próbálnak dűlőre jutni, hogy hatástalanítsák vagy ne.

Samantha testvérénél csörög, a telefon Penge jelentkezik be, hogy megtalálta a keresett nőt, de sajnos a lapot, amit szintén meg kellett volna találnia, nem. Egyszer csak King tör be a lakásba és a telefonon keresztül kezd üvöltözni Pengével, hogy hagyja abba, amit csinál, de Penge leállítja, hogy vele és Drake-kel van a baj, ők szövetkeznek mindenfélékkel (Szellemlovas, Morbius) és nem foglalkoznak a lényeggel. King és Blaze elkezdik felkutatni Pengét, ha már nem sikerült lebeszélni az őrültségről, attól félnek, hogy a Darkhold megmételyezte az agyát és átállt a sötét oldalra.

Penge közben a Samanthától kapott nyomon továbbhaladva eljut, egy raktárba két zsiványt elintéz és kezébe kaparintja a hiányzó fekete levelet, a Darkhold oldalát, de ekkor ér oda Blaze aki azonnal megtámadja őt. Penge azonban lerázza és elmenekül, továbbra se tudják, hogy olvasta-e a levelet és így megfertőzte őt vagy nem és csak a szokásos Pengés őrültséggel van-e dolguk. King kimenekíti a metró kocsi másik utasát, így Penge egyedül maradt és megjelent neki egy démon nő és gyorsan meg is szállta. Első mozdulatával látszólag le is mészárolja Hannibal King-et, leüti Johhny Cage-et, ellopja a motorját és elmenekül.

A megmaradt Frank Drake Szellemlovas segítségével készül, hogy Pengét elkapják és bosszút álljanak rajta.

2_7.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr195613913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása