2013. október 28. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #8

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 8-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_5.JPG

Ahogy a borító is mutatja ebben a számban Morbius az Élő Vámpír a vendég és össze is csap Hannibal King-gel.

Az első oldalak azonban mást mutatnak King a temetőben a saját sírkövét tanulmányozza ismét, de ezúttal Morbius társaságában, akivel igen baráti a viszonya. Morbius éppen éhségét csillapítja egy patkánnyal, de arról panaszkodik, hogy sajnos az embervér az, ami igazán jóllakatja. Azért kereste fel Hannibalt, hátha Drake fegyverének molekulaátrendező sugara tud rajta segíteni. Egy kriptába lebegnek, ahol Hannibal gyűjtögeti életének maradékait, annak emlékeit, hogy meg tudja tartani a józan eszét, de Morbius nem igazán érzi át a fájdalmát, problémáit, össze is vesznek rajta. Kiderül, hogy barátságuk csupán a Lilith Démonúrnő elleni harcra alapul, és King el is zavarja Bostonból Morbiust.

Váltáskor egy férfit és nőt látunk (Samantha és Richi), akik egy lakásban keresnek valamit, de nem finoman az biztos. Mivel nem találják, így az aranyoldalakat veszik elő, és benne a Borderline Nyomozóirodát keresik.

Az Iroda (vagyis az Éjcserkészek) éppen a démon kerekét próbálják meg kinyitni (ld legutóbb). Sajnos azonban nem járnak sikerrel, Penge ideges lesz ott is hagyja Drake-et, hogy nélküle próbálkozzon.

Eközben az emberbőrt viselő démon éppen verekszik egy másikkal. Egy másikkal, aki nem is olyan régen összeakadt Morbius-szal és nem járt jól, így most közös terveket kezdenek szövögetni.

Penge van, csak otthon mikor a telefon befut, melyben Richi a segítségüket kéri Samanthával ás annak okkult kutatásával kapcsolatban.

Morbius rátámad, egy autóra nem tud uralkodni a vérszomján, mikor kimennek helyszínelni a Nightstalkers-től akkor a kocsijukra akaszkodik. Gyorsan kiderül, hogy az egész csak elterelés volt, hogy Drake-re támadhasson, aki rá is lő a mágikus fegyverével. Az azonban nem lassítja le, sőt sajnos ara se használ, amire szerette volna, így Penge is és King is rátámad. A két messze nem hétköznapi vámpír egymás nyakába harap.

Egy rövid prológus van a szám végén, melyben visszatérünk a DOA „laborjába” ahol még mindig egy vámpírsereget akarnak készíteni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr775586285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása