2012. december 31. 08:00 - doggfather

The Tomb of Dracula #21

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a "The Tomb of Dracula" 21-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

Tomb of Dracula 021-00fc.JPG

Nem áll szándékomban minden számot bemutatni a Tomb of Dracula képregényből, csak azokra "korlátozom" magam amikben Penge szerepel ha csak minimálisat is, így lehet, hogy kimaradt 2 szám is a legutóbbi "adag" óta. Ez a bejegyzés se lesz hosszú, mert ugye ez a sorozat továbbra is Draculáról szól, Penge csak amolyan állandó vendégszereplő, nem minden számban van benne minden oldalon. Ebben a 21-es számban szerepel Penge újra, de ismét csak egy oldalon, így azt az oldalt ide is teszem:

Tomb of Dracula 021-07.JPG

Ez a sorozat rengeteg szereplőt, és rengeteg vendéget tartalmazott míg futott, volt aki csak egyszer, volt aki többször is visszatért. Penge azok közé tartozott akinek sikerült "kitörnie" ebből a képregényből, és saját sorozatot, sorozatokat kapott, de ezen alapszik mind, szóval továbbra is ki fogok térni minden részre amiben szerepel.

Erre van a digitális belelapozó.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr504977626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2013.01.03. 09:50:19

a hős Edward még Drakulának is nekimegy csak Bellának nehogy baja essen :D
süti beállítások módosítása