2015. május 25. 08:00 - doggfather

X-Men: Curse of the Mutants - X-Men vs. Vampires #1

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a X-Men: Curse of the Mutants - X-Men vs. Vampires 1-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1428887-prv6492_cov.jpg

Ebben a kétrészesben az X-ek vámpírvadászatairól vannak rövid történetek. Az elsőben rögtön négy és egy fél klasszikus.

1. Egy fiatal lány sétál Frisco sötét utcáin mikor találkozik egy kedves fiatalemberrel, aki egy próbára hívja őt a bandájához. Odabenn azonban több vámpír várja őket, de a lány sem olyan ártatlan, mint amilyennek látszik, ő Husk az X-ek egyik tagja. Nagyon gyorsan, és nagyon halálosan mindenkit elintéz, aki a raktárban van.

2. Alison Blaire egy diszkóban üldögél egy férfi tenni neki a szépet folyamatosan, de ő máson gondolkozik így elhagyja a helyet. A srác követi, mikor sikerül végre elhajtani egy vámpír ragadja el a férfit, Káprázat éppen csak ki tudja szabadítani és elkezdi üldözni a vámpírt. Az egy másik klubba vezeti őt ahol mindenki vámpír. Hiába a fény, amit ki tud bocsájtani, hiszen van nekik is medáljaik a nap ellen, így marad a régi módszer és karót döf az őt megtámadó vámpírba, de a többit nem bántja, ezek a vámpírok direkt elvonultak a világ elől nem akarják bántani a helyi lakosokat.

3. Vadóc egy vámpírt üldöz, mikor utoléri, karót döf belé, az egyetlen karót, ami nála volt, és másik három vámpír őt veszi körbe. Egy Damon nevű idegen veszi védelmébe, de a vámpírok igenis tudják, hogy kicsoda ő. Kis vita kerekedik abból, hogy mit tegyenek Vadóccal, de Damon egyszerűsít és leöli a vámpírokat. Azért tette ezt, mert Vadócban kétszáz éve elvesztett szerelmét fedezte fel, akiről kiderül, hogy szellemként el tudja foglalni mások testét, most éppen Vadócét, de nem sokáig. Ahogy megcsókolják, egymást kiderül számára, hogy Damon halott belülről igazából, hogy már semmi köze a kétszáz éve ismert férfihoz ezért megöli őt.

4. Magneto csatlakozik az X-ekhez egy vámpírcsapat felkutatásához. A fészek jó részét el is pusztítják, mikor az egyiket üldözi, az a nevén szólítja őt. Ismeri őt Leo Zimm egy férfi a múltjából, valaki, akit akkor hurcoltak el mikor őt is. Valaki, aki nem ért el a náci táborokba egy vámpír „megmentette” őt és azóta ő öli az embereket… Magnetó tudja, hogy ezután nem lehet más választása…

A füzet végén elkezdik Dracula és az X-ek első találkozásának történetét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr787402382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása