2014. július 07. 08:00 - doggfather

Blade: Vampire Hunter #5

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade: Vampire Hunter 5-ös száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1265636-blade___vampire_hunter__5___page_1.jpg

Ahogy az eddigi számokban megszoktuk ez is egy összefoglalóval kezd a narrátor elmeséli mi történt az eddigi négy számban. Nekünk ugye erre nincs szükségünk, maradjunk annyiban, hogy ott folytatjuk ahol a múlt héten abbahagytuk.

Szóval a Kaszás (Reaper, mindegy is hogy hívjuk) az ősi vámpírpusztító démon/isten betört a SHIELD hellicarier-be és a Fényjárót keresi vadul, aki azonban eltűnt a két japán csajjal együtt. A csajok cipelik a kiszabadított agymosott Patriótát, és Penge követi őket kicsit messzebbről.

A Kaszás szellemsegítői közben Hrolf-ra vetik magukat, aki ugye nem a Fényben járó így hamar ott is hagyják, ő meg gyorsan elmenekül, nem is kicsit ijed meg a történtektől.

Penge megmentői egyszerre próbálnak kijutni, és a Kaszás segítői is megtalálják Pengét ugyan akkor.

Az újonnan kinevezett SHIELD parancsnok közben megkapja az utasításait az osztag vezetőjétől, aki felismeri a kaszást, és azonnal tudja, hogy azt Saracen keltette fel.

Miközben azonban ők Hrolf-ot keresik sikerül a gépet Pengének megrongálnia, és a megmentőinek kényszerleszállásra kényszerítenie, mégpedig a Hudson folyó felé.

A Kaszás rátalál a testvérpárra, és Penge ugyan ekkor találkozik mindenkivel. Természetesen ő azonnal a Kaszásra veti megát, kis sikerrel. A kaszás pedig lecsap a Patriótára, aki azt hiszi magáról, hogy ő Penge ugye továbbra is. Egy fénygránáttal sikerül a triónak kimenekülnie, de vérbe fagyva ott kell hagyniuk a Patriótát.

A SHIELD parancsnok elkezdi megölni a katonáit, és a hellicariert a város felé vezetni, az emberek közé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr566280632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása