2016. február 08. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #11

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 11-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3882769-11.jpg

Most.

Atlantában kezdünk, egészen pontosan Luke Cage apjának házában, akihez Luke azért ment el, mert kérdései vannak.

Az Original Sin (egy mini, event nevezzük akárhogy) amiről ugye már a múlt héten is volt szó, amiben megölték a Szemlélőt egy kicsit felborította a status quo-t, ugyanis a hősök közül többen kaptak olyan emlékeket, képeket, amik addig titok voltak előttük. Ilyet kapott Luka Cage is, mégpedig a saját apjáról és annak saját szuperhőscsapatáról! Ezért jött most el hozzá, hogy magyarázatot kérjen mi is az, illetve mi is volt az. Pikáns az ügyben, hogy az apja nem beszélt vele évekig mikor kiderült, hogy különleges ereje van, és szuper hősködik megtagadta, elköltözött Jessica Jones kutatta fel Luke számára az apját.

Az apja, bár nem szívesen, de elmeséli a történetét, ami még 1972-ben történt meg vele.

Akkor.

Egyszerű gyilkossági nyomozó volt, a társával egy széttépett valamihez hívták ki őket, mondván, hogy biztos nem természetes halált halt. Azt se tudták eldönteni, hogy mi az, hiszen szörnyfeje volt az ember teste mellé, bíztak benne, hogy csupán maszkról van szó, de levenni nem tudták róla. Az egyik első civil a helyszínen Constance Molina volt, egy riporternő, aki bizarr dolgokról írt a bizarr lapjába. A halottkémek összeszedték a tetemet, Constance felhívta a későbbi Blue Marvelt a hírrel, hogy mit talált, és a tetőről Penge követte őket.

A hullaházban Kaluu a sötét varázslatok mestere vizsgálta meg a holttestet mikor Penge karót döfött a mellébe, de nem halt meg ugye. Ekkor ért oda a rendőrségtől idősebb Cage, ugye aki azonnal magyarázatot kért a történtekről, hogy miért esett egymásnak két furcsaság a hullaházban. Miközben magyarázkodni kezdtek volna megérkezett  Blue Marvel is aki nemes egyszerűséggel egy sugárral fejbe lőtte Kaluu-t. Hogy ne legyen egyszerű a történet megérkezett a Medve is, egy gyönyörű szőkeség aki magát nevezte Medvének.

Most.

Itt járt a történetben Luka apja, mikor közbevágott, hogy a DeathWalkerekről meséljen, mert azok visszatértek. Nemhogy visszatértek, de Pengét már el is ragadták ugye nem olyan régen, és Kaluu és Constance is bejelentkezett már az Angyalok közé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr888178984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása