2016. február 01. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #10

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 10-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3850470-10-variant.jpg

Végre kiderült, hogy Penge végig benne volt a csapatban, az első számtól kezdve, először Spider-Hero, majd Ronin álruhájában, de a múlt héten végre levette a maszkot.

Megtámadták, először a Kígyóemberek, majd a háza előtt a Madáremberek, akiket e füzet elején kegyetlenül megtépáz, szinte alig marad közülük bárki is életben, de a végére a létszámfölény csak legyűri, és két kardot is beleszúrnak, szinte felnyársalva a Vámpírvadászt.

Váltás. Blue Marvel a Holdon töpreng az elmúlt napok eseményein, mikor megjelenik Ulana, a (következő) Figyelő, aki arra kéri, hogy segítsen megtalálni a párja Uatu gyilkosát, ugyanis valaki meggyilkolta a Szemlélőt.

Váltás. A földön Luke Cage, Sólyom, Spectrum éppen valami gyilkos androidot próbálnak semlegesíteni, mikor kiderül számukra is, hogy mi történt a Holdon.

Váltás. Egy sötét, és elég undorító helyen.

Pengét egy hatalmas piócaszörnyhöz kötözték, ami folyamatosan szívja a vérét, de nem az összesét, ugyanis valamennyire szüksége van a DeatWalkereknek is, hogy a rituáléjukat végre tudják hajtani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr578178972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása