2015. november 30. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #1

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 1-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3301976-01a.jpg

A Bosszú Angyalai eltűntek.

Nem először, és nem is utoljára a Föld legnagyobb hősei magára hagyták a bolygót, hogy a világűrben, esetleg egy másik dimenzióban védjék meg otthonunkat.

New York azonban nem marad hősök nélkül, Luke Cage felélesztette a saját csapatát, a Bérhősöket (eredetiben heroes for hire, jelenleg White Tiger= Fehér Tigris, és Power Man van benne ex Young Avengers tagok Cage mellett), és éppen a Plunderert (egy régi pofoznivaló ellenségecske) akadályozzák meg egy bankrablásban. Ekkor jön a Pókember (Dr Octopus elméje, Peter Parker testében, ne kérdezzétek, volt ilyen) és kisebb csetepaté kezdődik a hősök között, hogy ki is mentse meg a bankot, ki is a város védelmezője. Pókember elviszi a megkötözött bűnözőt, Power Man nem hagyná annyiban a dolgot, de Luke nem engedi, hogy folytatódjon a vita. Ezután Fehér Tigris el is hagyja a Bérhősöket.

A város egy más pontján Blue Streak (egy másik szerencsétlen szuperbűnözőcske) szintén rabolna, de őt meg Monica Rambeau kapja el (ő Csodakapitányként ismerős lehet felénk is a Titkos Háborúban benne volt ő is), aki jelenleg a Spectrum álnevet használja. Spectrum éppen az új ruháját vitte el egy „próbakörre”, „Luc jelmezei” nevű boltból rendelte, mikor visszamegy, hogy megköszönje, egy sötét szobából megszólítja egy ismerőse, akit mi nem látunk, de aki nagy veszélyre hívja fel a figyelmét és kéri a segítségét.

Luke Cage és az ifjú Power Man egy kávé mellett beszélik meg a csapat jövőjét, hogy miért nem szabadott a Pókemberrel csatába bocsátkozniuk. A végére Power Man azzal áll fel, hogy neki magának kell létrehoznia egy Bosszú Angyalai csapatot, ha már Luke nem akarja, mert a városnak igenis kell egy csapat.

Thanos ezt a pillanatot választja ki, hogy egy emberét a földre szabadítsa, hogy az Angyalok nélküli védtelen Földet el tudja foglalni örökre.

Doctor Strange érzi, hogy a halál közeleg a földre, és azt is, hogy hősök kellenének a megállítására.

Hatalmas robbanással ért földet Thanos orgyilkosa amit Monica meghallott az üzletben, és rohan segíteni, kéri a titokzatos idegent is, hogy menjen, de az nem akarja felfedni magát. Monica kineveti, hogy mindet egy jelmezboltban mondja, hozzávágja az első keze ügyébe kerülő kosztümöt és rohan segíteni.

Mire odaér, Pókember és Luke megelőzték és ütik az ellent, Thanos szolgáit. Hogy legyen, esélyük megjelenik a titokzatos Spider-Hero aki szintén beszáll a harcba. Luke el is mondja a nőnek, hogy ha Angyalokat akar, akkor nézzen rájuk, ők négyen a Bosszú Angyalai!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr238104714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása