2015. november 09. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #11

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 11-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

11.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Weapon Omega, Stingray, Machine Man történet.

 

  1. fejezet; halál és feltámadás.

 

John Doe tudja, hogy magyarázattal tartozik, és az elején kezdi, hogy lehet az, hogy nem halott. Ott kezdi mikor Stacy lelőtte őt, mikor nem válaszolt neki semmire, amiből tudta, hogy Yosuff befolyása alatt áll. Mikor tudta, hogy meg kell halnia, hisz a Szemlélő ott állt mellette. 80 éves elmúlt, de csak negyvennek nézett ki a halálakor. Ilyen ereje senkinek nem lehet még úgy se, hogy azt nem használta, kellett neki a segítség az pedig a Szemlélő volt az elmúlt években, aki figyelte és óvta őt, mert ekkora hatalma van. Stacy szerint az ügy megoldódott, hiszen nincs gyilkosság halott nélkül, de ugye a Vanguard továbbra is egy titkos szervezet, akiről még az elnök se tud így nehéz lenne elmagyarázni a rendőrségnek, hogy mi történt, vagy Micromax-ot felelősségre vonni akár.

Titkosság ide vagy titkosság oda túl sok minden derült már ki, így John-nak csak egy megoldása maradhatott mindenkit, de MINDENKIT megölt a szobában.

Mikor végzett kapott egy titkos telefont, hogy mit végzett, jelent, hogy minden tiszta a titok ismét titok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr137875132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása