2015. november 02. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #10

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 10-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

10.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

Ebben a számban van a Vanguard, Machine Man Weapon Omega és Deadpool történet.

 

Tízedik fejezet; a halottak halottak.

 

Szóval Ben Grimm felébred egyfajta transzból és nem érti, hogy hol van és miért. Penge felvilágosítja, hogy megtámadta őket. Mivel ő nem tud semmiről, így azonnal egy rosszfiú káros befolyását gondolja megoldásnak, és Dolan nyomozó pont ekkor hozza be a szerinte tettes Yossef-et, aki véleménye szerint képes megszállni másokat. Penge azonnal fejbe lövi ezzel megakadályozván, hogy előforduljon még egyszer.

Ez persze se a rendőrnek, se a Lénynek nem tetszik, de Micromax eddigre elérte Grimm belsejében a központi idegrendszert és sikeresen ájulást idéz elő nála. Penge kiadja a parancsot, hogy vigyék el, és töröljék ki az agyát. Dolan nem kicsit van felháborodva ezen is és ezt el is mondja Pengének. Elmondja neki, hogy válaszokat kellett volna kiszedni belőle, hiszen megölt egy olyan embert, akinek a létezéséről senki nem tudott a világon, akinek a képességeiről nem készült feljegyzés.

Ez szöget üt Penge fejében és az éppen elsomfordálni készülő Micromax-ot megállítja, hogy kérdőre vonja. Kiderült, hogy egy akció során Yossef elkapta őt, megkínozta és a felesége életével zsarolta így elmondott mindent a Vanguard-ról, Craft-ról amit csak tudott. Penge megkérdezi, hogy miért nem harapta el egyszerűen a méregkapszulát, ami nála volt ahelyett, hogy elárult volna mindent, de ismét a felesége életével takaródzik, mikor hirtelen a halott John Doe jelenik meg az ajtónál…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr937875120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása