2015. október 19. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #8

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 8-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

8_1.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog, később.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Weapon Omega, Küklopsz és Rozsomák, és Machine Man történet.

 

  1. Fejezet; Ki az a Trenton Craft?

 

Ott hagytuk abba, hogy a Vanguard elkapta az utánuk nyomozó detektív hölgyet.

Penge pisztolyt fog a nőre, mondván, hogy megöli azonnal. Ez még tetszik is a nőnek, tekintetbe véve az elmúlt nap eseményeit, de előtte csak megkérdezi, hogy ki az a Trenton Craft?

Ez egy pillanatra elgondolkodtatja Pengét, aki inkább Retcon-hoz fordul semmint, hogy megölje a nőt…

Retcon pedig megvizsgálja, kiderül, hogy nem törölték az emlékeit, nincs amnéziája, egyszerűen nem ő ölte meg Trentet. Felmerül a kérdés, ha nem a rendőr, akkor ki lehet a gyilkos és miért, és hogy kente rá. Ahogy felébred, folytatják a kihallgatását, ami közben Pengét következetesen Wesley-nek szólítja (:D)

Mivel kiderül, hogy nem ő ölte meg, így elmondja neki, hogy ki volt Trenton, hogy ő volt a leghatalmasabb ember a földön. a szuperkatona kísérletek nem álltak le az Amerika Kapitányt létrehozó tudós halálával, hanem a programot folytatták, és Trenton volt az egyik sikeres alany. egyszerre bírt a Steve Rogers féle Amerika kapitány erővel és egy atombomba képességeivel, erejével. Sajnos azonban mentálisan nem volt stabil a kísérlet következtében volt vele egy kis gond. Colonel America volt a neve. Az első bevetése az első szám első bevezetője volt, Yokohama. totális katasztrófa. Ezután hazament és soha többet nem használta az erejét.

Ekkor egy hatalmas robajt hallanak, mire berohannak, azt látják, hogy a csapat nagyobbik részét a Lény gyepálja éppen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr17875092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása