2015. október 12. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #7

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 7-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

7.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Weapon Omega, Namor, Savage Land történet.

 

Hetedik fejezet; Összecsapás

Dominic-kal kezdünk, és a sikertelen támadása után vagyunk, ugyanis a fülesén keresztül folyamatosan üvöltöznek vele miközben éppen a „csapat” főhadiszállására tart, hogy személyesen is leteremthessék.

Ahogy a retinaszkennerhez ér Nolan nyomozó elkapja őt, amit jelent is a fülesen keresztül Pengének. Egy este alatt másodszor szégyeníti meg őt, amit el is mond a nőnek, akit ez nem hat meg. Elindulnak, felfelé a liften egy ügyvédi irodába ahol a könyvtár polcán keresztül bejutnak a csapat főhadiszállására. Hiába látja őket kamerák tucatja, meg emberek is kiderül, hogy Retcon minden emléket kitöröl róluk. ahogy folyamatosan cseveg, vele egyszer csak neki esik végre a nőnek Dominic, de az ismét leveri őt, mint vak a poharat készen állva, hogy megölje, aki tönkretette az életét.

Ekkor mondja el Penge, hogy nem volt kamu, hogy ő volt a felvételen. Nem ismeretlen, Trenton Craft volt, aki halott és nem, nem ölt meg senkit Dolan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr187875072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása