2015. október 05. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #6

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 6-os száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

6.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog, később.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Weapon Omega, Amerika Kapitány, Savage Land történet.

 

Hatodik fejezet. Kellemetlen következmények

 

Visszaérkezett a ballisztikai jelentés a központba, és a szakértők szerint John Doe gyilkosa Stacy nyomozónő! A hír őt lepi meg legjobban, ahogy azt is, hogy le akarják tartóztatni.

A kihallgatóban az ex társa keresi fel, aminek először nagyon megörül, de mikor egy videót mutat neki a rejtett kamerák felvételeit, amin világosan látszik, hogy Stacy lövi le az áldozatot.

Ezek után Brett egy esélyt ad neki, hogy mindent bevalljon, és akkor a halálbüntetést leveszik a lehetőségek közül. Stacy azonban nem tud mit mondani, és ami rosszabb még alibit se tud igazolni a kérdéses időpontra, egyedül volt a lakásában a gyilkosság idején.

20 perc múlva, szállítása közben meglepi őket Dominic Fortune ahogy azt a múlt héten láttuk. és meg akarja ölni, ugye, de a nő fejbe könyökli, majd kiugrik a mozgó kocsiból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr737875060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása