2015. szeptember 14. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #3

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 3-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

2770251-mcp_3_001.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyüjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog, később.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Hellcat, Magneto és Weapon Omega.

  1. rész: a hitelkártya

A Mr Fantastic féle szál zsákutcának tűnik, marad a rejtett kamera. Sikerül megtalálni a tápegységét, de valaki megelőzte a rendőröket és elvitte, azonban egy újlenyomatot otthagyott.

A lenyomatnak sikerült egyezést találnia, mégpedig egy SHIELD ügynöknőé Yelena Belova-é aki azonban hónapokkal ezelőtt elhunyt.

A kapitánynak számolnak be azzal, hogy van egy áldozat, aki ismeretlen, egy gyanúsított, aki egy kozmikus űrlény, és egy hónapok óta halott SHIELD ügynök köthető még az ügyhöz. A labort várják a ballisztikai vizsgálat még tart. Addig is csinálniuk kell valamit így visszamennek a tetthelyre hátha nem vettek észre valamit.

Találnak egy hajléktalant, aki ott lakik az épület melletti sikátorban. A csövi egy muszlimra emlékszik, aki az épület előtt álldogált egy óráig a gyilkosság estéjén, és aki elhagyta a tárcáját, amit a nyomozók így megszereztek. A tárcájában pedig találtak egy hitelkártyát Jaafar névvel. A fickóéval, akit éppen a nyomozónő tartóztatott le a történet elején…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr1007737490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása