2015. szeptember 07. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #2

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 2-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

215187-19164-115677-1-marvel-comics-presen.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog, később.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Hellcat, Taskmaster és Weapon Omega.

  1. Rész. A nem földi azt jelenti…

Stacy és a társa a parancsnokuk előtt jelentenek, hogy hat órája övék az ügy, de az áldozat továbbra is ismeretlen. Arra következtetnek ebből és abból, hogy a gyilkosság tiszta profi munka, hogy valamelyik ügynökségnek dolgozhatott. A fantomkép kellően furcsa, a Szemlélőt ábrázolja, de ugye őt a földiek nem ismerik, nekik csupán egy furcsa köpenyes alak, így szuperhumán gyilkosságra gondolnak, mivel azonban sima lőfegyverrel ölték meg nem lézerrel, vagy akármilyen szuperhős szupergonosz sugárral így az „átlagos” gyilkosságot se zárhatják ki. A szuperhumán elméletet Stacy kapja, a rendes gyilkosságét a társa Mahoney. Mahoney visszamegy, a tetthelyre hátha talál valamilyen nyomot, és jól elrejtve a szelőzőbe ráadásul. Egy wi-fis kamera.

Közben Stacy megérkezik Reed Richards-hoz, hogy tőle érdeklődjön. Megmutatja neki a fantomképet, Richards fel is ismeri, de biztosítja a nyomozót, hogy a képen szereplő nem lehet a gyanúsított, nem lehet gyilkos. Pár szóval mesél a nőnek a név nélkül a Szemlélőről, hogy alátámassza, amit mond. A nő nem hisz neki, azonban Reed felajánlja, hogy esetleg más módon segíthet a nőnek, ha már a gyanúsítottat megnevezni nem akarja/tudja. Nem olyan régen reggeli közben kitalált egy algoritmust, ami az áldozat fényképét a világ összes rendszerén, hírportálál keresi percek alatt.

Miután nincs találat Richards arra a következtetésre jut, hogy nem földi az áldozat…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr527737484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása