2015. július 13. 08:00 - doggfather

X-Men: Curse Of The Mutants: Spotlight #1

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra az X-Men: Curse Of The Mutants: Spotlight 1-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

2207602-01.jpg

Ezen a héten tartunk egy pici szünetet az egész monstre történetben, ugyanis megjelent egy spotlight című kiadvány a curse of the mutanst kapcsán (is) és most ez jön időrendileg. Ezek a spotlight kiadványok amolyan kedvcsinálók a konkrét sorozatnak, illetve más kiadványokat is népszerűsít egyben. Ebben a számban szó van az X-Men-ről, benne Pengéről (szerencsére többet, mint az egész történetben, amiben igazából csak mellékszereplőcske), a Shadowland illetve a Chaos War című eventekről is. A posztban kizárólag a Pengés részekről lesz szó.

A kiadvány első harmada az X-menről szól, az is további négy részre oszlik, úgymint, egy interjú a curse írójával, majd a rajzolójával, ezután egy Penge ismertető, kedvcsináló, majd egy rész Hope-ról szól az X-ek új reményéről.

Mivel így tiszta 3 oldal marad, azt kommentár nélkül ide teszem, olvassátok, élvezzétek.

xm11.jpg

 

xm12.jpg

 

xm13.jpg

 

Jövő héten pedig folytatódik az X-Men vámpírok elleni kalandja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr757511936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása