2015. június 22. 08:00 - doggfather

Namor the First Mutant #3

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Namor The First Mutant 3-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1486634-ntfm3.jpg

Ott hagytuk abba, hogy a Torpedó háborút indít a vámpírjai ellen.

Ma.

Namor, miközben vonulnak, azon monologizál, hogy vannak még náluk is öregebb teremtmények a világon, ő tisztában van ezzel és Atlantisz jelenlegi helyével is, de ő nagyobbra tör és egy nap vissza akarja szerezni az uralmat a világ fölött.

Tegnap.

Namor felkeresi a tudósait, hogy mindent megtudjon a vámpírokról, és kiderül, hogy nem sima, hétköznapi vámpírok megölni is csak egy módon lehet őket, de az az oldala az ősi feljegyzéseknek finoman szólva se biztonságos. Elég egyetlen hiba az olvasásakor és egész nemzedékeket lehet az örök kárhozatra ítélni vele. Még az se biztos, hogy az információ egyáltalán rajta van a másik lehetőség, hogy hiányzik. Egyes teóriák szerint ezek a feljegyzések ugyanis nem az eredetiek, az eredetiek, és minden varázslat ősi alapja, az Aqueos (atlantiszi vámpírok) ősi titkos városában vannak. Ha megtalálják se lesz egyszerű a helyzet, ugyanis kell a királyi vér, az összes királyi vér a megoldáshoz.

Az ősi város egy sziklába van zárva és az eredeti, az első Atlantisz az igazából. Még be se érnek mikor azonnal megtámadják őket a vámpírok. Együttesen, de csak eljutnak a főépülethez. A testőrséget kinn hagyják majd Namor és segítője alámerülnek egészen az épület szívéig ahol is az első Aqueos-ok ülnek amolyan éber kómában.

Namor feláldozná magát, hogy megölje őket, de Abira nem akar segíteni neki benne mikor, megérkezik a vámpírok vezetője, Namor NAGYAPJA…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr397511890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása