2015. június 01. 08:00 - doggfather

X-Men: Curse of the Mutants - Smoke and Blood #1

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra az X-Men: Curse of the Mutants - Smoke and Blood #1 One-Shot. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1371637-prv6209_cov.jpg

Utópia. Emma frost és Nemesis doki beszélgetnek a doki „vendégéről”. Pár napja ugyanis az X-ek összeszedtek egy élő vámpírt, odahozták, bezárták és most őt tanulmányozza a jó doktor. Ő és Rao doktornő megoldásokat keresnek a vámpírproblémára, különböző irányba indulnak el, hogy lehetne a kórt megfékezni, és hogy lehetne azokat visszaváltoztatni, akik már vámpírrá változtak. Sajnos azonban jelenleg minden próbálkozás zsákutca, ugyanakkor többen rettegnek, hogy egy vámpír van a szigeten.

Miközben ők odafenn beszélgetnek, a vámpír azonban kiszabadul, és lassan elkezdi elkapni a lakókat egyesével levadássza őket.

Nemesis lezárja a labort és az alsó szinteket, felszól Emmának, hogy jöjjenek segíteni, lemegy és elkezd vámpírra vadászni. Mire megtalálja, a csapatot már kevesen vannak életben.

Emma nem tud segíteni nekik a Cerebrával, nem képes érzékelni a vámpírok gondolatait.

Sikerül meglőni az ellen agyaggal, azonban immunis rá, amit nem is értenek, hogy lehet. Mikor az utolsó életben maradtakat harcolná le, Emma egy telepatikus csapást mér mindenkire, így a vámpírra is, akit végül sikerül legyőzni.

A balesetnek pozitív következménye, hogy megtudták a vírust telepatikusan terjesztik a vámpírok, és így lehet ellene küzdeni is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr647402396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása