2015. május 18. 08:00 - doggfather

X-Men #3

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra az X-Men 3-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1384781-x_men.jpg

Utópia. Felfedezik, hogy Jubilee elszökött, Küklopsz Rozsomákot küldi utána, hogy hozza vissza. Logan elindul, közben Ororo szól, hogy megérkezett a vendégük, Namor hozza a gróf fejét, Gambit a testét. Lekötözik, összeillesztik a fejét a testével és kihúzzák a karót a melléből.

Logan Frisco utcáin keresi Jubilee-t, illetve legalább a helyet ahol tartózkodik Xarus-szal. Jubilee eközben nagyon érzi, élvezi az új vámpírságát. Xarus végre felfedi neki, hogy direkt választotta ki őt, mint egykori mutánst, aki tudja, hogy milyen üldözöttnek lenni, milyen, ha az emberek kitaszítják. Ugyanezért választotta a mutánsokat, hogy velük dúsítsa fel a vámpírok táborát. Terveik továbbra is nagyon jól mennek előre, hiszen Logan jön Jubilee után, és egyébként is ő lett volna a következő célpontjuk.

Dracula felébredése után rögtön észreveszi, Vihart neki udvarolni kezd, észreveszi Pengét is őt meg gúnyolni kezdi. Küklopszot ignorálja, Emma Frost nagyon megtetszik neki. Ahhoz, hogy tárgyaljon velük először is komfortosabb helyet akar magának.

Rozsomák vámpírok tucatjait öli meg ahogy Jubilee-t keresi, közben felidézi, hogy nem csak egy szimpla csapattársát keresi, hanem egy családtagot. Olyan közös múltjuk van, ami sokkal erősebb kapocs köztük semmint egy egyszerű csapat. Mire megtalálja, és kiszabadítja, eléggé kifárad, kellően óvatlan lesz, hogy Jubilee meg tudja harapni, hogy őt is vámpírra tudja változtatni.

Küklopsz elmondja Draculának Xarus mit intézett még ő halott volt. Nem úgy tűnik, hogy a grófot különösebben meghatná a dolog, kedvetlenül elhagyja a helyet.

Rozsomák ketrecben van a gyógyító faktora harcol a vámpírsággal, fegyveresek veszik körül, Xarus ás Jubilee. Mikor kitör a börtönéből addigra vámpírrá vált.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr567402364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása