2013. szeptember 16. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #2

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 2-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1.JPG

Egy csapat amatőr akik csak kicsalják az emberek pénzét azzal, hogy jósolnak nekik, de igazából fogalmuk sincs az okkult dolgokról sajnos hibát követ el és megölik az egyik kliensüket. Már menekülni is kényszerülnek, ugyanis a frissen újjáalakult trió üldözőbe is vette őket. Ám a King, Drake, Penge alkotta profik ellen nem sok esélyük van, sikeresen meg is állítják az autójukat, nem kevés kárt okozva mondjuk, utánuk is vetik magukat, hogy végezzenek velük. Egyik tagjuk a kocsiban marad, de King vámpírtrükkjeivel könnyen bejut az autóba és ártalmatlanítja miközben egy furcsa pálca kerül elő a kesztyűtartóból. A cigány jósnőt Drake nyomja le, hiába próbálkozik valamilyen varázsgömbös trükkel. "Fejszének" (Pengének aki egy arany fejszét használ ebben a részben eddig) marad az utolsó a gyilkos maga akinek van egy pokoltüzet lövő pisztolya. Penge az egyetlen aki meg is akarja ölni az ellenfelét, de Drake lefogja, mikor egyedül ez nem megy még King is segít neki. A békés utat választják és leszállítják a gyilkos csapatot a rendőrségnek, és Drake ad nekik egy névjegyet, hogy legközelebb őket keressék ha ilyen ügy áll elő ők a profik.

Váltás és egy HYDRA bázison vagyunk ahol maga Wolfgang Von Stucker bárót láthatjuk (ő ismerős lehet a magyarul is megjelent Rozsomák folytatásos képregényekből ő a HYDRA első embere sokáig). Kiderül, hogy létrejött egy DOA (Dead On Arrival) nevű osztaguk, mely egyfajta vámpír-HYDRA sereg létrehozásán fáradozik még Hitler és az SS tervei alapján. 

Váltás. Ismét egy temetőben vagyunk ahol Hannibal King sír egy sír előtt (a sajátja előtt), már nem bírja a földi élet szenvedéseit, meg akar halni. Penge közben vacsorát keres, csak amolyan pengésen a frászt hozva az eladóra aki egy pillanatra megijed, hogy megölik, de minimum kirabolják. Drake az egyetlen akinek "normális" élete is van, asszonya Marlene és háza ahol éppen King-ről beszélgetnek. Marlene elmondja, hogy nem örül ennek a kis "osztálytalálkozónak". Drake így is rémálmokkal kel és fekszik, nem heverte ki még rendesen Draculát és az ellene folyt vadászatot.

Hogy hogy nem a jósbanda egy étteremben ül szabadon kiegészülve egy negyedik taggal és éppen a történtekről beszélgetnek, mikor egyiküknek feltűnik, hogy az étterem üres lett hirtelen. Megjelenik előttük az első DOA osztag és ezzel lesz vége a résznek:

2.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr145506841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása