2013. július 15. 08:00 - doggfather

The Tomb of Dracula 2004 3/4

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a "The Tomb of Dracula" 2004-es minijének harmadik száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

315116-20629-123656-1-tomb-of-dracula.jpg

Az előző számnak ott lett vége, hogy csapat repülőjét vámpírok veszik körül. Most innen folytatjuk a történetet, a vámpírok el akarják téríteni eredeti céljuktól a gépet. A vámpírok egy külön faj a Charnipurák, akik tipikusan a Himalája fölött élnek a levegőben. Penge azonnal kiugrik, és elkezdi ölni a kreatúrákat már a levegőben, mikor az utolsót is leöli, elkezd zuhanni a biztos halálba. Mikor felébred, a földön van, az egyik csapattárs elkapta mielőtt lezuhant volna, mert ki tudtak ugrani ernyővel mielőtt a gép megsemmisült volna. Penge sikeresen megmentette a csapatot.

Dracula átalakulása közben folyamatos, egyre erősebb, hogy elérje a titkos sorszerű hatalmat, de közben egyre éhesebb is, és a saját szolgáját mészárolja le.

A csapat közben mászik fel a hegyen, hogy elérje Draculát, Divinity már nem csak Pengének, de a csapat többi tagjának is gyanús. Közben Noah attól fél, hogy nem érnek oda időben Dracula rejtekhelyére a végső rituálé előtt. E szerit pedig egy halandó nőre van szüksége a grófnak még az átváltozás vége előtt.

Dracula átalakulása közben egy kép erejéig elénk villan, egyre erősebb.

Megérkezik a csapat a találkozási pontra végre, és ott Penge és Divinity konfliktusa harchoz vezet, noha az utolsó pillanatban állítja meg, de ekkor jön egy újfajta vámpír a Yiki Ona egyfajta „hóviharvámpír”. Legyőzni csak táplálkozás után lehet őket, mikor vérrel vannak tele akkor a testük sebezhető, egyébként „szél alakban” vannak rendesen. Michiyo szüleit ilyenek ölték meg, ezért ő hátra marad, hogy elintézze őket, a többiek pedig elviszik a fegyvert a grófhoz. Saját magát öli meg ezzel az egyiket sikerül elintéznie, de a másik a csapat után veti magát. Nem harcol velük, csak elragadja Noah-t.

Dracula elé viszik, ahol az életéért könyörög, mindent megígér, csak ne bántsák. hiszen ő a gróf ügynöke volt! A hűség azonban kevésnek bizonyul és a főúr megöleti, mondván, hogy a másik ügynöke lassan megérkezik.

Ugyanekkor Divinity fegyvert fog Pengére…

Jövő héten folytatás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr45390366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása